Merry CLICKmas! | Χριστούγεννα στο MOMus-Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης

By admin, 18 December, 2022
Ένας χριστουγεννιάτικος κόσμος γεμάτος γλυκίσματα, χειροποίητα στολίδια και πολλά φωτογραφικά... κλικ θα στηθεί την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 11:00-14:00 στο MOMus-Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης για να ευχηθούμε μαζί «Merry CLICKmas»!
Ο χώρος του καφέ μετατρέπεται σε εργαστήριο χειροτεχνίας, όπου οι μικροί επισκέπτες θα κατασκευάσουν τα δικά τους στολίδια για να διακοσμήσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Μουσείου, αντλώντας έμπνευση από τις διάσημες χιονονιφάδες του φωτογράφου Wilson Bentley. Ακόμη, θα κατασκευάσουν τα δικά τους στολίδια με ζαχαρωτά, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν τα δικά τους χριστουγεννιάτικα μπισκότα στο μίνι εργαστήριο ζαχαροπλαστικής της MeliSoula.
Παράλληλα, η ιστορικός της τέχνης και συνεπιμελήτρια της τρέχουσας έκθεσης του MOMus-Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης, Αρετή Λεοπούλου, θα ξεναγήσει το ενήλικο κοινό στην έκθεση «Ο Φρεντ Μπουασονά και η Μεσόγειος. Μια φωτογραφική Οδύσσεια».
Στο καφέ του Μουσείου, θα περιμένει τους παρευρισκόμενους ο φωτογραφικός θάλαμος του Facebooth για να «αιχμαλωτίσει» όμορφες στιγμές, αστείες χριστουγεννιάτικες πόζες και πολλά χαμόγελα!
Τέλος, στο πωλητήριο του Μουσείου θα διατίθεται ποικιλία προϊόντων ιδανικών για χριστουγεννιάτικα δώρα, όπως σημειωματάρια, τσάντες και εκδόσεις του Μουσείου!
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
News Image
Merry CLICKmas!