«Meet the Artists» στο MOMus-Πειραματικό Κέντρο Τεχνών

By admin, 17 December, 2022

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022 / 12:00

«Meet the Artists» στο MOMus-Πειραματικό Κέντρο Τεχνών (Αποθήκη Β1, Προβλήτα Α’, λιμάνι Θεσσαλονίκης)

 

Μια πρώτη ξενάγηση στην έκθεση «Graceland. Ο θρίαμβος μιας αβέβαιης πορείας» που παρουσιάζεται στο MOMus-Πειραματικό Κέντρο Τεχνών  θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι επισκέπτες του χώρου, με τις ίδιες τις εικαστικούς Ράνια Εμμανουηλίδου, Φανή Μπουντούρογλου και Ευαγγελία Ψωμά, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022, στις 12:00.

Η έκθεση εντάσσεται στο πρόγραμμα της 8ης Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης και αποτελεί ένα συλλογικό πρότζεκτ των εικαστικών οι οποίες πειραματίζονται με διάφορες τεχνικές παραγωγής βιοπλαστικού, χαρτιού, καλλιέργειας κρυστάλλων, φυτεύσεων, ριζωμάτων και περμακουλτούρας. Οι ίδιες δημιουργούν στο χώρο ένα συλλογικό έργο εν εξελίξει, έναν κοινό τόπο καλλιτεχνικής συμβίωσης που προσκαλεί το κοινό σε μια εμβυθιστική εμπειρία.

Με την πεποίθηση ότι τίποτα πια δεν μένει ανέγγιχτο και σταθερό, η έκθεση Graceland μας υπόσχεται έναν περίκλειστο κήπο μέσα στον κόσμο που μας απειλεί, αναγνωρίζοντας όμως ότι κανένα καταφύγιο δεν μπορεί να μας προστατεύσει από το απρόβλεπτο.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για το κοινό. 

Πληροφορίες: τ. 2310 593270

News Image
«Meet the Artists» στο MOMus-Πειραματικό Κέντρο Τεχνών